Waarom lid worden?

Vind jij jouw persoonlijke ontwikkeling (vakinhoudelijk, intermenselijk, leiderschap, feedback) van belang? En biedt jij jouw opdrachtgever graag zekerheid op het gebied van kwaliteit? Dan ben je bij KIM aan het juiste adres.

Onze focus ligt op het continu verhogen van kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij in samenwerking met de universiteit Nyenrode door de gerichte praktijkkennis en ervaring van onze interim managers te koppelen aan wetenschap en opleiding. Daarnaast delen we professioneel ervaringen uit en verzorgen we terugkoppeling op persoonlijk vlak middels intervisie. Omdat we als vereniging natuurlijk geen winstbejag hebben, zijn de kosten erg laag. En de kwaliteit maken en bepalen we dus zelf!

Voor je beeldvorming in de onderstaande tabel het jaarprogramma van 2019.

Onderwerp Datum   Prijs
Liberating Structures 29 januari Avond 40,-
Lean Start Up 15 maart Masterclass 195,-
Bedrijfsbezoek 13 sept Bedrijfsbezoek 195,-
ALV 22 mei

22 mei

Avond

Avond

       pm
Invloed 40,-
Intervisie 12 juni Avond 40,-
AI en Robotics 30 oktober Avond 40,-
Duurzaamheid 27 november Avond 40,-
 Totaal 590,-

Word lid van KIM en verzeker je van persoonlijke groei en ontwikkeling! Leden van de vereniging KIM kunnen aan alle activiteiten deelnemen zonder kosten buiten het lidmaatschap. Waar het lidmaatschapsgeld voor 2022 op EUR 240,-  is gesteld, ligt hier dus een mooie potentiële besparing. Wanneer je aan alle activiteiten zou deelnemen, zou je EUR 590,-  in jezelf investeren en van 2020 op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling een goed jaar maken.