Waarom lid worden?

Vind jij jouw persoonlijke ontwikkeling (vakinhoudelijk, intermenselijk, leiderschap, feedback) van belang? En bied jij jouw opdrachtgever graag zekerheid op het gebied van kwaliteit? Dan ben je bij KIM aan het juiste adres. Onze focus ligt op het continu verhogen van kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij in samenwerking met de universiteit Nyenrode door de gerichte praktijkkennis en ervaring van onze interimmanagers te koppelen aan wetenschap en opleiding. Daarnaast delen we professioneel ervaringen uit en verzorgen we terugkoppeling op persoonlijk vlak middels intervisie. Omdat we als vereniging natuurlijk geen winstbejag hebben, zijn de kosten erg laag. En de kwaliteit maken en bepalen we dus zelf!

Onze focus ligt op het continu verhogen van kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij in samenwerking met de universiteit Nyenrode door de gerichte praktijkkennis en ervaring van onze interim managers te koppelen aan wetenschap en opleiding. Daarnaast delen we professioneel ervaringen uit en verzorgen we terugkoppeling op persoonlijk vlak middels intervisie. Omdat we als vereniging natuurlijk geen winstbejag hebben, zijn de kosten erg laag. En de kwaliteit maken en bepalen we dus zelf!

Voor je beeldvorming in de onderstaand het jaarprogramma van 2023

Programma 2023 *

Onderwerp
Datum
Tijd
Krapte op de arbeidsmarkt, kansen en bedreigingen
15 februari
Avond
Organisational Change, de theorie en praktijk
20 april
Avond
ALV
20 april
Avond
Bedrijfsbezoek en case (alleen voor KIM Leden)
14 juni
Dag/Middag
Intergroup dynamics van boardroom tot werkvloer
4 oktober
Avond
Masterclass change management
10 november
Dag
Op verzoek wordt intervisie georganiseerd
ntb
avond

 * Data onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen

Word lid van KIM en verzeker je van persoonlijke groei en ontwikkeling! . Leden van de vereniging KIM kunnen aan alle activiteiten deelnemen zonder kosten buiten het lidmaatschap. Waar het lidmaatschapsgeld voor 2024 op € 240,- is gesteld, ligt hier dus een mooie investering in jezelf tegen relatief lage kosten in het verschiet. Maak van 2024 een goed jaar op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en word lid !